سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله جدید یمنی‌ها به امارات

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 09 بهمن 1400 - 20:41
برخی منابع خبری نزدیک به مقاومت اعلام کردند که انصارالله یمن دبی، ابوظبی را با تعدادی پهپاد و موشک هدف قرار دادند.
يمن،امارات،نجات،حمله،ملي،اعلام

باشگاه خبرنگاران جوان – رسانه‌های نزدیک به نیرو‌های مقاومت امشب از حمله نیرو‌های انصارالله به امارات خبر دادند.
پایگاه خبری النجباء اعلام کرد انصارالله یمن دبی و ابوظبی را با تعدادی پهپاد و موشک هدف قرار دادند.
همچنین برخی کانال‌های نزدیک به نیرو‌های مقاومت عراق نیز اعلام کردند گروهی از پهپاد‌های یمنی به ابوظبی، دبی و پایگاه الظفره حمله کرده اند.
حساب توییتری «مجله العهد المتجدد» نیز اعلام کرد خبر‌ها از حمله دسته‌ای از پهپاد‌های یمنی به شارجه امارات حکایت دارد.
هنوز جزئیات بیشتری از این خبر منتشر نشده است.
گفتنی است روز پنجشنبه نیز وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن در سخنانی به حاکمان عربستان سعودی و امارات در خصوص فریفته شدن با وعده کشور‌های غربی هشدار داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، هشام شرف وزیر امور خارجه دولت نجات ملی یمن در صنعا گفت: تلاش‌های امارات برای ایجاد شرایط جدید در یمن، مستلزم اتخاذ موضع مناسب بود.
صنعا حق دفاع از یمن و یمنی‌ها را در برابر هر نوع خطری که دولت نجات ملی آن را شناسایی کند، محفوظ می‌داند.
انتهای پیام/