سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موانع سر راه تولید و سرمایه‌گذاری در استان سمنان برطرف شود- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 09 بهمن 1400 - 19:36
گروه استان‌ها- استاندار سمنان گفت: لازمه رونق تولید رفع موانع و مشکلاتی است که بر سر راه سرمایه‌گذاران استان سمنان وجود دارد.
استان،سمنان،توليد،هاشمي،واحد،راكد،چرخه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان برگزار شد، اظهار داشت: لازمه رونق تولید رفع موانع و مشکلاتی است که بر سر راه سرمایه‌گذاران استان سمنان وجود دارد.
وی با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف نباید دغدغه مسائل اداری داشته باشند؛ بنابراین باید موانع موجود در مسیر آن‌ها برای بهبود شرایط تولید در استان برداشته شود.
هاشمی با اشاره به اینکه تاکنون 27 واحد راکد به چرخه تولید بازگشته است گفت: بازگشت این واحدها به چرخه تولید منجر به اشتغال به کار 650 نفر شده است.
وی با اشاره به وجود یک هزار و 200 واحد صنعتی در استان سمنان و بیان اینکه از این تعداد 56 واحد فعال است، گفت: راه‌اندازی و احیای واحدهای تولیدی راکد یکی از اولویت‌های مهمی است که در استان باید به طور جدی دنبال شود.
استاندار سمنان با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاران باید برای سرمایه‌گذاری در داخل شهرک‌های صنعتی از تمامی شرایط آگاهی داشته باشند، گفت: دستگاه‌های متولی باید سرعت خود را برای انجام استعلامات لازم برای ارائه مجوزهای سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی واحدهای تولیدی دوچندان کنند.
هاشمی بیان کرد: استان سمنان در سال جاری با پرداخت 14.6 درصد پرداختی‌های تسهیلات کشور در این حوزه، رتبه اول را به خود اختصاص داده است و این روند باید همچنان ادامه یابد.
انتهای پیام/363/ ع