خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد بستری‌های کرونایی در استان بوشهر به ۷۴ نفر افزایش یافت

مهر | استان‌ها | شنبه، 09 بهمن 1400 - 19:23
بوشهر- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تعداد بستری‌های کرونایی در استان بوشهر به ۷۴ نفر افزایش یافت.
استان،بوشهر،نفر،وضعيت

جعفر زارعی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی شبانه روز گذشته ۳۸ بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری شده و ۳۴ نفر نیز با حال خوب از این بخش‌ها ترخیص شدند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۴ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند که شش نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بوده و یک نفر در وضعیت حاد این بیماری قرار دارد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر با اشاره به فوت یک بیمار کرونایی در استان خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون دو هزار و ۳۷ نفر در استان بوشهر به علت ابتلاء به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.
وی تعداد کل مبتلایان را ۹۱ هزار و ۱۶۲ نفر عنوان کرد و افزود: در استان بوشهر چهار شهرستان در وضعیت نارنجی، سه شهرستان در وضعیت زرد و سه شهرستان در وضعیت آبی است.