مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری معرفی شد
با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور، مدیرکل امور استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و چند تن از مسئولان استانی، محسن مولوی بهعنوان مدیرکل جدید ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری معرفی و از زحمات سید حفیظالله فاضلی، مدیرکل سابق این ادارهکل قدردانی به عمل آمد.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور، مدیرکل امور استانهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و چند تن از مسئولان استانی، محسن مولوی بهعنوان مدیرکل جدید ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری معرفی و از زحمات سید حفیظالله فاضلی، مدیرکل سابق این ادارهکل قدردانی به عمل آمد.
محمدکاظم منزوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری نهم بهمنماه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل جدید ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه اجرای طرحهای اقتصادی باید در اولویت برنامههای استان قرار بگیرد، اظهار کرد: تکمیل طرحهای اقتصادی و سرمایهگذاری، احیای تعاونیها و بازفعال کردن تعاونیهای راکد باید در اولویتهای اجرا واقع شوند.
وی افزود: مصوبات بسیاری از سال گذشته در چهارمحال و بختیاری معطل مانده است که باید با قید فوریت در دستور اجرای کامل قرار بگیرند.
اشتغال پایدار باید جزو اولویتهای دستگاهها قرار بگیرد
در ادامه محسن مولو- سرپرست ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به نرخ بالای بیکاری در استان، اظهار کرد: باوجود پتانسیلهای بزرگ در چهارمحال و بختیاری، آمار بیکاری بالاتر از میانگین کشوری بوده که این موضوع، چالشهای فراوانی را برای کشور ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه در حوزه اشتغال، کمبود برنامه در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد، افزود: در حقیقت برنامههای درستی به استان، ابلاغ نشده و طرح زیستبوم محلی قرار است، ۱۶ هزار و ۵۰۰ شغل را در سال ۱۴۰۱ در کشور ایجاد کند که اگر این برنامه بهخوبی در استان اجرا شود، بخش اعظم مشکل بیکاری در استان مرتفع خواهد شد.
مولوی بیان کرد: معضل بیکاری در استان، تجمعی است، بدین معنا که سال به سال بر تعداد بیکاران افزوده میشود که بیشترین آمار بیکاری را جامعه فارغالتحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند.
مدیرکل جدید ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: فراز و فرود نرخ بیکاری در استان زیاد است که یکی از مهمترین دلایل آن هدفمند نبودن توزیع اعتبارات در استان و یا نامناسب بودن ایده طرحها بوده است.
وی با اشاره به اهمیت اشتغال پایدار در چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: این موضوع باید جزو اولویتهای دستگاهها قرار بگیرد، دستگاهها برای رفع مشکل اشتغال همسو عمل کنند، زیرا جزیرهای عمل کردن نتیجهای ندارد.
مولوی با اشاره به حوزه تعاون، اظهار کرد: این حوزه، دومین بخش کشور را تشکیل میدهد و ۳۶ درصد تعاونیهای استان راکد هستند، احیای تعاونیهایی که قابلیت برگشت دارند، باید در دستور کار قرار بگیرد و جوانان به سمت تعاونیهای دانشبنیان حرکت کنند، ستاد عالی توسعه در استان باید تشکیل شود و خوشبختانه حوزه تعاون مورد توجه مسئولان قرار گرفته است و تشکیل این ستاد باید جدی باشد.
مدیرکل جدید ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در حوزه وزارت کار، صیانت از کار باید مورد توجه باشد و باوجود کمبود نیروی کار در استان، کارمندان بهصورت ایثارگونه عمل کردهاند.
وی در پایان تاکید کرد: صیانت از نیروی کار جلوگیری از تعطیلی کارگاهها، افزایش بازرسیها و جلوگیری از افزایش فوتیهای ناشی از کار از جمله مهمترین اقداماتی است که باید مورد توجه اداره کار در استان قرار بگیرد.
انتهای پیام