خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنفرانس «بررسی برندهای حلال» در گرجستان برگزار شد

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 09 بهمن 1400 - 15:18
کنفرانس «بررسی برندهای حلال» به همت اداره مسلمانان، با همکاری نمایندگی جامعة المصطفی در گرجستان به صورت وبیناری برگزار شد.
حلال،الاسلام،حجت،برندهاي

به گزارش خبرنگار مهر، کنفرانس «بررسی برندهای حلال» به همت اداره مسلمانان، با همکاری نمایندگی جامعة المصطفی در گرجستان به صورت وبیناری برگزار شد و سخنرانانی از آذربایجان، ترکیه، ایران و گرجستان، به ارائه مقالات خود پرداختند.
این کنفرانس به موضوعاتی از قبیل احکام ثانویه درباره موضوع حلال با سخنرانی حجت الاسلام ساعی ور، تأثیرات اخلاقی و معرفتی لقمه حلال با سخنرانی حجت الاسلام حسن یوسف زاده، برندهای موجود در جهان اسلام درباره «حلال» و همچنین اعتبار هر کدام از آنها با سخنانی از حجت الاسلام قربان مرقوزوف پرداخت.