خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع مشکل بیکاری استان کرمانشاه نیازمند تأمین زیرساخت‌ها از سوی دولت است

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 12 اردیبهشت 1398 - 08:35
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: رفع مشکل بیکاری در استان کرمانشاه نیازمند فراهم کردن زیرساخت‌ها از سوی دولت است.
كرمانشاه،رفع،مشكلات،استان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما در نشست شورای اداری که شب گذشته در استانداری برگزار شد اظهار داشت: بیکاری بزرگترین و عمده‌ترین مشکل استان است و چنانچه این مشکل رفع شود بسیاری از مشکلات نیز رفع می‌شود.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه دارای ظرفیت‌های بسیاری از جمله بخش کشاورزی و دامداری است عنوان کرد: زیرساخت‌های لازم باید از طرف دولت فراهم شود و در صورت تأمین این مورد بسیاری از مشکلات رفع می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه براساس بیانات مقام معظم رهبری ما وظیفه داریم همیشه مردم را امیدوار نگه داریم گفت: چنانچه تحریم وجود دارد ناشی از استقلال و عظمت مردم است و باید به این مردم خدمت کرد.
علما بیان کرد: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری امروز ایران کشوری مقتدر است که دنیا روی آن حساب باز می‌کند و تمام مشکلات به خاطر همین موضوع است.
انتهای پیام/ ت