خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه نگران اقدامات آمریکا در سوریه است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 08 بهمن 1400 - 10:47
معاون اول نماینده روسیه در سازمان ملل ضمن تاکید بر ریشه کن کردن تروریست‌های داعش در سوریه از اقدامات آمریکا در این کشور ابراز نگرانی کرد.
سوريه،روسيه،ملل،سازمان،آمريكا،معاون،امنيت،ادامه

معاون اول نماینده روسیه در شورای امنیت:
باشگاه خبرنگاران جوان - دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل بر تلاش روسیه در جستجو و ریشه کن کردن تروریست‌های داعش در سوریه ادامه خواهد داد.
پولیانسکی گفت: «نیرو‌های مسلح سوریه با حمایت نیرو‌های هوافضای روسیه به جستجو و ریشه کن کردن تروریست‌های داعش در سوریه ادامه خواهند داد و این کار تا انهدام کامل تروریست‌ها ادامه خواهد یافت.»
معاون اول فرستاده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت سازمان ملل همچنین نگرانی مسکواز حملات بی رویه آمریکا در سوریه را ابراز داشت و اعلام کرد روسیه نسبت به حملات احتمالی بی‌رویه نیروی هوایی آمریکا، که پس از آن تلفات گسترده غیرنظامیان بار‌ها گزارش شد، بسیار نگران است.
سخنگوی دادستانی نظامی سوریه دیروز (پنجشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آمریکا به نیرو‌های دموکراتیک سوریه کمک کرد تا نهاد‌هایی سیاسی را به عنوان جایگزین نهاد‌های قانونی دولت سوریه ایجاد کنند.
سیاست آمریکا در سرزمین‌های تحت اشغالش در شمال شرق سوریه، نقض آشکار قطعنامه‌های ۱۵۱۴ و ۲۶۲۵ مجمع عمومی سازمان ملل است و نامی جز اشغالگری ندارد.
وقایع اخیر در الحسکه اجرای یک پروژه برنامه ریزی شده است که هدف آن اشغال این منطقه برای مدتی طولانی‌تر است.
هفته گذشته درگیری‌های شدید بین ستیزه جویان گروه تروریستی داعش و شبه نظامیان کُرد (موسوم به قسد) که در پی حمله گسترده داعشی‌ها به یک زندان در سوریه آغاز شده بود، باعث فرار تعدادی از زندانیان داعشی و کشته شدن شما ر زیادی شد.
انتهای پیام/