۱۶۸ زندانی استان خراسان رضوی آزاد شدند
همزمان با سفر رییس قوه قضاییه به خراسان رضوی، ۱۶۸ نفر از زندانیان این استان طی مراسمی حکم آزادی خود را دریافت کردند.

همزمان با سفر رییس قوه قضاییه به خراسان رضوی، ۱۶۸ نفر از زندانیان این استان طی مراسمی حکم آزادی خود را دریافت کردند.
به گزارش خبرگزاری فرس، در جریان سفر رییس قوه قضاییه و رییس سازمان زندانها به مشهد مقدس پانزدهمین مرحله طرح نذر هشتم برگزار و ۱۶۸ زندانی به آغوش خانواده برگشتند.
گفتنی است در این مراسم که در حاشیه بازدید حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه و محمدی رییس سازمان زندانها از زندان مرکزی مشهد برگزار شد، ۱۶۸ زندانی استان خراسان رضوی که مقدمات آزادی آنان با پیگیریهای مددکاری و قضایی فراهم شده بود از زندان آزاد شدند.
گفتنی است ۸ نفر از این تعداد در قالب طرح نذر هشتم و با کمک خیرین، نمازگزاران مسجد و موسسه نیکوکاری سفیران ضامن آهو و ۱۶۰ نفر که حائز شرایط بهرهمندی از ارفاقات قانونی بودند با نظر مراجع قضایی آزاد شدند.
انتهای پیام/ ۷۰۰۷۹