خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش قیمت بنزین به صلاح مردم نیست

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 21:22
عضو هیئت‌رئیسه مجلس افزایش قیمت بنزین را به صلاح مردم ندانست و گفت: در این شرایط ملتهب اقتصادی جامعه صلاح نیست که دولت از سهمیه‌بندی و افزایش قیمت سوخت که در حمل‌ونقل و قیمت کالاهای دیگر تأثیرگذار است صحبت کند.
قيمت،افزايش،دولت،بنزين،شرايط،مجلس

عضو هیئت‌رئیسه مجلس افزایش قیمت بنزین را به صلاح مردم ندانست و گفت: در این شرایط ملتهب اقتصادی جامعه صلاح نیست که دولت از سهمیه‌بندی و افزایش قیمت سوخت که در حمل‌ونقل و قیمت کالاهای دیگر تأثیرگذار است صحبت کند.
اسدالله عباسی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رودسر، با اشاره به بحث سوخت و افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی در برنامه ششم و در قانون بودجه هرسال به دولت اختیار می‌دهد با توجه به شرایط، درصدی از حامل‌های انرژی تغییر کند تا منابعی برای دولت باشد و هم برای جامعه مشکلی ایجاد نکند.
وی با اشاره به افزایش لجام‌گسیخته قیمت کالاها در بازار افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، افزایش قیمت بنزین فشار زیادی را برای اقشار مختلف و کم‌درآمد جامعه وارد می‌کند.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس افزایش قیمت بنزین را به صلاح مردم ندانست و تصریح کرد: در این شرایط ملتهب اقتصادی جامعه صلاح نیست که دولت از سهمیه‌بندی و افزایش قیمت سوخت که در حمل‌ونقل و قیمت کالاهای دیگر تأثیرگذار است صحبت کند.
وی با اشاره به اینکه دولت برای افزایش قیمت سوخت باید مصوبه مجلس را داشته باشد گفت: مجلس با افزایش یک‌دفعه قیمت بنزین مخالف بوده و حتماً نسبت به این اقدام دولت واکنش نشان می‌دهد و اجازه نمی‌دهد که این اتفاق بیفتد.
عباسی با بیان اینکه دولت می‌بایست در سال‌های 95 و 96 که نرخ تورم تک‌رقمی بود نسبت به افزایش قیمت بنزین اقدام می‌کرد افزود: متأسفانه الآن که شرایط اقتصادی بدی در جامعه حاکم است موقع مناسبی برای این افزایش نیست.
انتهای پیام/84008/ر