احیای محدوده های تاریخی باید در چارچوب ضوابط زیست محیطی باشد
زنجان-معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:انسان بدون محیط زیست قادر به ادامه حیات نیست،لذا رویکردهای کلی برای حفاظت و احیای محدودههای تاریخی و فرهنگی مصوب شده باید در چارچوب ضوابط زیست محیطی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرزانه صادقمالواجرد عصر چهارشنبه در همایش ملی کیفیت در فضاهای معماری و شهری که به میزبانی سالن همایشهای بینالمللی غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد با تاکید بر اینکه یکپارچگی طرحهای موضعی در بافتهای تاریخی یک ضرورت بهشمار میرود، افزود: ایجاد همافزایی بین مجموعهها باید در چارچوبهای تعیین شده باشد.
وی با بیان اینکه رعایت مقولههایی چون حفظ ارزشها و میراث ملموس و ناملموس از ضروریات در همافزایی مجموعهها بهشمار میرود، تصریح کرد: آنچه که امروز به واسطه مداخلات شهری به دنبال آن هستیم و آن را هدف اصلی خود در این راستا قرار دادهایم، ایجاد محیط زیستی بهتر برای بشر است.
صادق مالواجرد با یادآوری اینکه اهمیت توجه به محیط زیست در مقوله مداخلات شهری از آن جهت است که این مداخلات بر کیفیت فضاها تأثیر میگذارد، ادامه داد: امروز شاهد انجام مداخلاتی در شهرها شدهایم که این مداخلات بدون در نظر گرفتن مواردی چون میراث ملموس و ناملموس انجام گرفته و باعث به وجود آمدن معضلاتی در شهرها شده است.
معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی با یادآوری این مهم که برنامههای شهرسازی همواره با اولویت ایجاد محیط زیست بهتر برای مردم به مرحله اجرا گذاشته میشود، اظهار کرد: اعتقاد راسخ به این مهم داریم که انسان بدون محیط زیست قادر به ادامه حیات نخواهد بود، لذا رویکردهای کلی برای حفاظت و احیای محدودههای تاریخی و فرهنگی مصوب شده باید در چارچوب ضوابط زیستمحیطی باشد.
صادقمالواجرد در ادامه با بیان اینکه منکر این مهم نیستیم که در اجرای پروژههای مداخلات شهری، آلودگی بصری و صوتی در طول روند اجرای طرح مشاهده میشود، خاطرنشان کرد: آنچه که باعث میشود مدت زمان اجرای پروژهها طولانی شود، اعتبارات و بودجهریزیها و تغییرات پی در پی در مدیریت شهری است.