خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقق کمک به اقشار کم درآمد در بودجه 1401 اولویت جدی شورا شهر یزد است- اخبار یزد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 06 بهمن 1400 - 10:31
گروه استان‌ها- نایب رئیس شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به ارائه لایحه بودجه 1401 به شورای شهر گفت: تحقق کمک به اقشار کم درآمد در بودجه 1401 اولویت جدی شورا است.
بودجه،يزد،شوراي،شهر،تصريح،بررسي،توجه،قرار،شهرداري،اسلامي،1401

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، عزیزالله سیفی صبح امروز در نشست علنی شورای شهر جهانی یزد اظهار داشت: تمام زمانی که برای بررسی بودجه در اختیار شورای شهر یک ماه است که چند روز آن گذشته و باید تمام بررسی‌ها در این مدت انجام و برای تصویب به صحن علنی شورا وارد شود.
وی تصریح کرد: درخواست داریم شهرداری بخش‌های مختلف که مربوط به کمیسیون‌ها است را تفکیک کند و در اختیار روسای این کمیسیون‌ها قرار دهد و به صورت تخصصی مورد بررسی قرار گیرد.
سیفی تصریح کرد: به نظر می‌رسد که بودجه 1401 تاکید ویژه‌ای بر عدالت محوری و حذف اضافات و بندهای غیرواقعی دارد اما در خواست داریم که بودجه با جزئیات کامل در کمیسیون‌ها به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا برای سال آینده بودجه‌ای کامل و منطبق بر واقعیت داشته باشیم.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر یزد تصریح کرد: در این نشست سوال‌ها و مسائل کلی مورد نظر در ارتباط با بودجه مطرح می‌شود و سوال‌های جزیی با توجه به تعداد بالای آن و ضرورت بررسی دقیق، به نشست‌های کمیسیونی واگذار می‌شود.
سیفی تصریح کرد: در بودجه دغدغه ما تحقق محورهای 13گانه راهبردی بود که در عمل تحقق عینی پیدا کند و الان هم معیار سنجش بودجه در کمیسیون‌ها و کمیسیون تلفیق همین محور است.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر جهانی یزد ادامه داد: تلاش در جهت کمک به اقشار کم درآمد از دیگر اهداف ما بود که شاخص است و توزیع عادلانه امکانات به صورت ویژه مد نظر قرار دارد.
وی بهره‌گیری از فناوری در اجرای پروژه‌ها، توجه به جایگاه شهر تاریخی یزد را از دیگر اهداف بودجه 1401 دانست و گفت: دریافت سهم یزد از بودجه در حوزه میراث جهانی یزد یکی از مباحثی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
فخرالسادات خامسی هامانه دیگر عضو شورای اسلامی شهر یزد هم در این نشست اظهار داشت: با توجه به اینکه این شورا یک شورای فرهنگی است و با شعار فرهنگی روی کار آمده ولی در سیاست‌های اجرایی بودجه نام همه بخش‌ها وجود داشت به غیر از فرهنگ که اسمی از آن برده نشد.
عضو شورای شهر یزد تصریح کرد: درخواست داریم که شهرداری در تمام پروژه‌ها و برنامه‌هایی که دارد توجه به مباحث فرهنگی را داشته باشد تا شاهد تعالی در این بخش باشیم.
غلامحسین دشتی رئیس شورای اسلامی شهر یزد هم در این نشست از کمیسیون‌های شهرداری درخواست کرد جلساتی که ضرورت بالایی ندارد را فعلا تعطیل کرده و تمام وقت شورا به بررسی دقیق بودجه 1401 اختصاص پیدا کند که در وقت مقرر بودجه تصویب شده را به شهرداری بسپاریم.
انتهای پیام/781/ح