خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احکام ۱۸ بازرس بسیجی شمیرانات برای نظارت بر بازار صادر شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 بهمن 1400 - 09:47
شمیرانات- فرماندار شمیرانات از صدور احکام ۱۸ بازرس بسیجی این شهرستان در راستای مصوبات ستاد تنظیم بازار خبر داد.
ساداتي،شميرانات،دقت،نظارت،گزارش

به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی ساداتی صبح چهارشنبه در جمع تعدادی از خبرنگاران با اشاره به ضرورت تقویت نظارت برصنوف افزود: با افزوده شدن ۱۸ بازرس بسیجی در سطح شمیرانات، نظارت بر عرضه و قیمت کالاهای اساسی با دقت بیشتری صورت خواهد گرفت.
فرماندار شمیرانات تصریح کرد: بازرسان با هدف پیشگیرانه به انجام وظیفه بپردازند وبا دقت نظر به ارائه گزارش تخلفات اقدام کنند.
ساداتی تاکید کرد: اجرای موفق طرح شهید امانی به نگاه تیز بین بازرسین بستگی دارد و می‌تواند در کنترل قیمت‌ها در ماههای پایان سال مؤثر باشد.