خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برف و کولاک دوباره در راه گلستان/دما 10 درجه کاهش می‌یابد- اخبار گلستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 06 بهمن 1400 - 08:54
گروه استان‌ها- مدیرکل هواشناسی استان گلستان گفت: از فردا با نفوذ سامانه سرد و بارشی دمای هوای استان 8 تا 10 درجه کاهش یافته و بارش باران و برف در مناطق سردسیر و کولاک برف در انتظار گلستان است.
استان،سامانه،گلستان،سرد،نفوذ،بارشي

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان، با اشاره به نفوذ دوباره سامانه سرد و بارشی به استان اظهار داشت: هشدار نارنجی هواشناسی را صادر کرده‌ایم و تحلیل نقشه‌ها و الگوهای پیش‌یابی نشان از نفوذ سامانه سرد و بارشی در استان گلستان دارد.
وی افزود: کاهش دمای هوا و بارندگی از عصر فردا در استان آغاز و سبب بارش باران، در مناطق کوهستانی و سردسیر ریزش برف و کولاک، پدیده مه غلیظ، کاهش محسوس دما بین 8 تا 10 درجه سانتیگراد و در برخی نقاط وزش باد شدید می‌شود.
مدیرکل هواشناسی استان گلستان اظهار کرد: این سامانه سرد جمعه شب از استان گلستان عبور می‌کند.
داداشی گفت: نفوذ این سامانه سبب اختلال در تردد جاده ای به خصوص جاده‌های کوهستانی و آبگرفتگی معابر می‌شود و باید ضمن احتیاط در تردد جاده‌ای، از صعود به ارتفاعات پرهیز و نسبت به بازگشایی مسیر آبراهه‌ها اقدام کرد و در این مدت به مسیل‌ها و روخانه‌ها نزدیک نشد.
انتهای پیام/581/ش