خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی قرارداد آتی زعفران نگین از شنبه در بورس کالا- اخبار بازار سهام

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 06 بهمن 1400 - 08:11
بورس کالا از راه اندازی قرارداد آتی زعفران نگین با سررسید اردیبهشت ماه 1401 خبر داد.
ماه،معاملاتي،حراج،نوسان،قيمتي

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مدیریت توسعه بازار مشتقه بورس کالای ایران با صدور اطلاعیه ای از راه اندازی قرارداد آتی زعفران نگین با سررسید اردیبهشت ماه 1401 خبر داد.
براساس این اطلاعیه، زمان آغاز راه اندازی قرارداد مذکور با سررسید اردیبهشت ماه سال آینده در روز شنبه 9 بهمن ماه امسال تا 18 اردیبهشت ماه 1401 خواهد بود.
گفتنی است، قراردادهای آتی در اولین روز معاملاتی بدون حد نوسان قیمتی، با دوره پیش گشایش به مدت 30 دقیقه در ابتدای جلسه معاملاتی آغاز و پس از انجام حراج تک قیمتی رای ساعت 10:30 به دوره عادی معاملاتی و اعمال نوسان قیمت روزانه ادامه می یابند.
قیمت پایه قرارداد آتی نیز همان قیمت کشف شده در حراج تک قیمتی خواهد بود که مبنای حد نوسان روزانه برای ادامه معاملات در حراج پیوسته قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/