خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۲۵ درصدی آمار کرونا در ۲۴ ساعت/شرط عبور از اومیکرون

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 06 بهمن 1400 - 01:41
عضو کمیته علمی کشوری کووید ۱۹، گفت: آمارها نشان می‌دهد که در ابتدای پیک ششم هستیم و میزان ابتلاها نسبت به روز قبل ۲۵ درصد افزایش داشته است.
هوشمندانه،پيك،رعايت،كرونا،جلالي

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جلالی فراهانی افزود: در ۴۵ روز گذشته تعداد مبتلایان به کرونا روزانه کمتر از هزار نفر بودند که روز گذشته این تعداد به بالای ۹ هزار و ۳۰۰ نفر رسیده است و اگر رفتارمان را تغییر ندهیم در هفته‌های آینده وارد پیک ششم خواهیم شد.
عضو کمیته علمی کشوری کرونا در خصوص افزایش ابتلاء در روزهای آینده هشدار داد و گفت: با رعایت فاصله گذاری و واکسیناسیون می‌توان این روند را تغییر داد.
وی با انتقاد از کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی با وجود شیوع اومیکرون، افزود: بازگشایی مدارس، دانشگاه‌ها، استادیوم‌ها و کاهش مرگ و میر، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در کشور را به زیر ۵۰ درصد رسانده است.
جلالی، شرط عبور از اومیکرون را برخورد هوشمندانه عنوان کرد و افزود: هر کجا با تدبیر و هوشمندانه عمل کردیم، پاسخ درست دریافت کردیم، اگر در پیک ششم جدی و هوشمندانه عمل کنیم با موفقیت می‌توانیم این پیک را پشت سر بگذاریم.