خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای آشنایی با حوزه سینما چه بخوانیم؟ / نقد و بررسی «واره» فرهادی

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 05 بهمن 1400 - 16:23
در نوزدهمین هفته از برنامه چراغ مطالعه کتاب «واره؛ درآمدی به مردم شناسی و جامعه شناسی» مرتضی فرهادی نقد وبررسی و منابعی برای مطالعات سینما نیز معرفی می‌شود.
كتاب،مطالعه،چراغ،هفته،واره،انتقادي،درآمدي،مرتضي،خواندن،تفكر

به گزارش خبرگزاری مهر، در اولین شب از هفته نوزدهم برنامه چراغ مطالعه که سه‌شنبه پنجم بهمن ماه پخش می‌شود ابتدا مهمترین اخبار حوزه کتاب، نشر و ترجمه مرور می‌شود و سپس در بخش چی را چطور بخوانیم، امیر حسین خلیلی در مورد مطالعات سینما و اینکه چطور باید آثارمرتبط با این حوزه را خواند سخن خواهد گفت و منابعی را برای مطالعه معرفی می‌کند.
در بخش فارسی وار با احمد نادمی درباره موضوع «فارسی و ترجمه» گفتگو می شود و سپس در بخش تجربه خواندن حامد تقی زاده دربارۀ تجربۀ خواندن کتاب «تاریخ جنگ های صلیبی» نوشتۀ استیون رانسیمان صحبت می‌کند.
اما در دومین شب برنامه چراغ مطالعه که چهارشنبه ششم بهمن ماه پخش می‌شود کتاب «واره: درآمدی به مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی تعاون» نوشته مرتضی فرهادی با حضور میثم مهدیار پژوهشگر اجتماعی نقد و بررسی می‌شود.
«واره؛ درآمدی به مردم شناسی و جامعه شناسی» اولین بار در سال ۱۳۸۰ توسط وزارات جهاد کشاورزی به چاپ رسید.
این کتاب در چاپ سوم در ۵۴۵ صفحه و یازده فصل توسط شرکت سهامی انتشار مجدداً منتشر شد و سپس در سال ۱۳۸۱ به عنوان کتاب برگزیده بیستمین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در زمینه علوم اجتماعی شناخته شد و دیپلم افتخار و جایزه جشنواره زن روستا را نیز بدست آورد.
در بخش تفکر انتقادی اما این هفته آراز بارسقیان درادامه بحث هفته قبل خود به موضوع تفکر انتقادی می‌پردازد.
فصل جدید چراغ مطالعه با تهیه کنندگی محدثه پیرهادی و مرتضی روحانی سه شنبه وچهارشنبه ها ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.