سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در کردستان: دستگاه‌های متولی در گسترش فرهنگ قرآنی منسجم عمل کنند- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 05 بهمن 1400 - 14:13
گروه استان‌ها ــ نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: دستگاه‌های قرآنی در استان نیز همچون «ارشاد و اوقاف» در برابر قرآن به وظایف خود عمل کنند.
قاريان،قرآن،استان،كردستان،تلاوت،قرآني،حوزه،جامعه،كردستاني،ال ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی در دیدار با اعضای جامعه قاریان و مرتلین مصوب استان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در کردستان برگزار شد، اظهار داشت: قرائت قرآن یک عشق، علاقه، سوز و انگیزه بوده و اصلاً ربطی به شغل ندارد.
وی با بیان اینکه قاریان با تلاوت صحیح قرآن مخاطب و جوانان را به خود جذب کنند، گفت: پیشنهاد می‌شود یک مدرسه تعلیم و تربیتی توسط قاریان برجسته به‌منظور پرورش جوانان نخبه قرآنی راه‌اندازی شود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه قاریان و فعالان این عرصه نباید در برابر کمبود امکانات و مشکلات پیش‌رو، از ادامه فعالیت در این حوزه ناامید شوند، تصریح کرد: مردم از تلاوت قرآن لذت معنوی می‌برند، لذا تبلیغ و ترویج قرآن کریم همواره ادامه یابد.
وی با ذکر اینکه قاریان کردستانی برای اعتلا و تقویت قرآن و تربیت و معرفی فعالان این عرصه به جامعه طرح و برنامه ارائه بدهند، افزود: باید در نگاه به قرآن از فاز مادیات فاصله بگیریم چراکه قرآن در عرضِ زندگی انسان‌هاست.
حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی با یادآوری اینکه قاریان قرائت، تفسیر و حفظ را در دستور کار قرار بدهند، اظهار کرد: دستگاه‌های قرآنی در استان نیز همچون «ارشاد و اوقاف» در برابر قرآن به وظایف خود عمل کنند.
جبار زندسلیمی، یکی از قاریان کردستانی نیز در این دیدار گفت: قاریان و مرتلین براساس نظر شورای توسعه فرهنگ قرآنی و ضوابط، پس از بررسی سوابق اجازه پخش تلاوت‌شان در رسانه ملی داده می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: از سال 91که نهضت تلاوت و جزءخوانی در رسانه ملی مطرح شده، استان کردستان نیز در این حوزه فعالیتش را آغاز کرده و هم‌اکنون کلاس‌های قرآنی دو روز در طول هفته در سنندج برگزار خواهد شد.
زندسلیمی بیان کرد: یکی از نمادهای وحدت، اخوت و برادری استان کردستان این است که قاریان اهل‌سنت و تشیع در مراسمات مختلف در کنار هم به فعالیت و تلاوت قرآن می‌پردازند.
سایر اعضای جامعه قاریان و مرتلین مصوب کردستان نیز در این نشست به ایراد سخنرانی و دغدغه‌های خود پیرامون توسعه و گسترش فعالیت‌های این حوزه در استان پرداختند.
انتهای پیام/481/س