خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

به زودی ماهانه ۴۰ میلیون دوز واکسن کرونا تولید خواهد شد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 05 بهمن 1400 - 12:18
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با تولید ماهانه ۴۰ میلیون دز واکسن کرونا در کشور، می‌توانیم نیاز داخل را تامین کنیم.
صادرات،دارو،محصولات،دلار

به گفته او محصولات بایوتک، سهم زیادی از تشخیص و درمان بیماری‌ها را به خود اختصاص می دهند و رشد ۱۲.۵ درصدی تولید این داروها نشان از توسعه حوزه بیوتکنولوژی است.
او گفت: صادرات دارویی علاوه بر اینکه آورده‌های غیر نفتی را کاهش می‌دهد، اهمیت کیفیت محصولات تولید داخل را نشان می‌دهد.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: نفس صنعت داروسازی را گرفته ایم و باعث شدیم حجم صادرات ۱۵۰ میلیون دلاری، به ۴۰ میلیون دلار برسد، در حالیکه اگر اجازه می‌دادیم، امسال باید ۲۰۰ میلیون دلار صادرات دارو داشته باشیم.
به گفته او ۹۰ درصد مشکلات ما، مباحث ارزی بوده و عبور از این مرحله یعنی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، نیازمند شجاعت و مدیریت قوی است.
انتهای پیام/