خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقامات ترکیه و آمریکا درباره سوریه رایزنی کردند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 18:56
سخنگوی رئیس جمهوری ترکیه و نماینده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور سوریه در آنکارا دیدار کردند.
سوريه،تركيه،منطقه،امن،تشكيل،جمهوري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، ابراهیم کالین سخنگوی رئیس جمهوری ترکیه و جیمز جفری نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در امور سوریه در رأس هیئت‌هایی متشکل از مقامات دو کشور در مجتمع ریاست جمهوری در آنکارا، بحران سوریه را مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش منابع ریاست جمهوری ترکیه، طرفین در این دیدار بر لزوم رفع نگرانی امنیتی آنکارا و همچنین تشکیل منطقه امن در (شمال) سوریه تاکید کردند.
در این نشست موضوعاتی چون اولویت‌های امنیت ملی ترکیه، مبارزه با گروه‌های تروریستی شرق فرات و سایر مناطق سوریه، تشکیل منطقه امن، تحقق نقشه راه منبج، مبارزه با گروهک‌های داعش، پ‌ک‌ک، حفظ توافق ادلب، راهکار سیاسی سوریه توأم با حفظ تمامیت ارضی و ساخت و ساز مجددد این کشور ارزیابی شد.
در این نشست قرار بر این شد تا نگرانی‌های امنیتی ترکیه با تشکیل منطقه امن در (شمال) سوریه رفع و منطقه از وجود عناصر تروریستی پاکسازی شود.
کالین و جفری در این دیدار همچنین بر همکاری دو جانبه در خصوص سوریه با معیارهای اعتماد و شفافیت متقابل تاکید کرده اند.