سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه ۴ میلیونی برای اشتغال اتباع غیرمجاز در مهریز

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 05 بهمن 1400 - 11:54
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز از تشدید فعالیت گشت‌های مشترک بازرسی به منظور برخورد با اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی در این شهرستان خبر داد.
تعاون،رفاه،خارجي،اجتماعي،مهريز،دهقاني

ایسنا/یزد رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز از تشدید فعالیت گشت‌های مشترک بازرسی به منظور برخورد با اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی در این شهرستان خبر داد.
«امیر عباس دهقانی زاده» گفت: اجرای این طرح جزو رسالت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای حمایت و صیانت از نیروی کار ایرانی است.
وی ادامه داد: مهمترین هدف اجرای این طرح، افزایش آگاهی به کارفرمایان در استفاده از نیروهای خارجی است.
دهقانی زاده اظهار کرد: هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به پنج برابر حداقل دستمزد یعنی ۴ میلیون و ۴۲۵ هزار و ۸۲۵ ریال برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهریز، این مسئول افزود: با توجه به شرایط اقتصادی، هیچ علاقه‌ای به جریمه کردن کارفرمایان نیست، اما انتظار می‌رود که آنان هم به قوانین پایبند باشند.
انتهای پیام