خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرین با نشاط ملی‌پوشان تکواندو برای حضور در رقابتهای جهانی

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 18:54
نحوه تمرینات تیم ملی تکواندو در روزهای پایانی قبل از سفر به انگلستان، حکایت از آمادگی بالای اعضای این تیم دارد.
ملي،تمرينات،تمرين،پوشان،تيم،عسكري،تكواندو،حسيني

به گزارش خبرنگار مهر، بیست و چهارمین دوره مسابقات قهرمانی تکواندو جهان روزهای ۲۵ تا ۲۹ اردیبهشت‌ماه به میزبانی شهر منچستر انگلستان برگزار می‌شود که تیم ملی ایران برای حضور در این مسابقات، روزهای پایانی تمرینات خود را در خانه تکواندو تهران سپری می‌کند.
هشت ملی پوش این تیم تمرینات خود را از عصر امروز زیر نظر کادرفنی آغاز کردند.
اردونشینان در ابتدای تمرینات با گرم کردن بدن‌ها استارت زدند و سپس مرور فن در دستور کار قرار گرفت.
پس از آن تمرینات تاکتیکی برای ملی پوشان توسط فریبرز عسکری طراحی شد که در این مرحله تکواندوکاران دو به دو به مبارزات تمرینی پرداختند و مربیان هم تمرینات ملی پوشان را زیر نظر داشتند.
در طول مبارزات ملی پوشان، فریبرز عسکری هم نکات لازم را به آنها یادآوری می‌کرد.
در این مرحله بخشی با ناظمی، هادی پور با پلنگ افکن، مردانی با احمدی و برخورداری با حسینی تمرین کردند.
وحید عبدالهی و بسحاق در طول تمرین به عنوان حریف تمرینی با ملی پوشان تمرین کردند.
عسکری در طول تمرینات برای چندین مرحله به ملی پوشان نکاتی را تذکر داد.
در بخشی از تمرین سروش احمدی دچار آسیب جزئی شد که با حضور پزشک تیم مشکل حل شد.
برخورد میرهاشم حسینی با مهران برخورداری که با هم در حال تمرین بودند نیز آسیب دیدگی جزئی حسینی را در پی داشت که بلافاصله پزشک تیم به مداوای وی پرداخت.
بخش پایانی تمرین نیز مبارزه آزاد بود.
تیم ملی تکواندو کشورمان ۲۰ اردیبهشت ماه برای حضور در مسابقات جهانی راهی منچستر می‌شود.