خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوروزی: شافعی به دلیل درخواست تفحص مجلس از اتاق بازرگانی، علیه مجلس هجمه کرد

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 05 بهمن 1400 - 09:46
نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید تحقیق و تفحص ها اثر گذار باشد، گفت که مسوول اتاق بازرگانی به دلیل درخواست تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی علیه مجلس هجمه کرد.
تفحص،تحقيق،مجلس،اتاق،بازرگاني،بررسي،گزارش

نماینده علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید تحقیق و تفحص ها اثر گذار باشد، گفت که مسوول اتاق بازرگانی به دلیل درخواست تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی علیه مجلس هجمه کرد.
به گزارش ایسنا، رحمت الله نوروزی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) و در جریان بررسی تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت سیاحتی علیصدر همدان در تذکری گفت: تحقیق و تفحص هایی از خرداد سال ۱۳۹۹ تا به حال مطرح شده اما گزارش آن به مجلس ارائه نشده است.
وی ادامه داد: مسوول اتاق بازرگانی به خاطر درخواست تحقیق و تفحص از اتاق بازرگانی علیه مجلس هجمه کرد که آقای نیکزاد از مجلس دفاع کرد، به هر حال در انجام تفحص ها نمایندگان وقت می‌گذارند و در کمیسیون‌ها به آن می‌پردازند.
باید تحقیق و تفحص در مجلس اثرگذار باشد.
نوروزی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی دو بال دارد.
یک بال نظارت و یک بال قانونگذاری و این موضوع نباید لوث شود.
انتظار می رود گزارش تحقیق و تفحص ها به مجلس اعلام شود.
محمدباقر قالیباف رییس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: بعد از بررسی تحقیق و تفحص‌ها در کمیسیون‌ها، گزارش آن در صحن قرائت می‌شود و مجلس تصمیم می‌گیرد.
وی اضافه کرد: طبق بررسی های ما در دوره‌های قبل، تحقیق و تفحص های صورت گرفته اثری را که باید داشته باشد، ندارد.
این موضوع از جهت کارکردی بحث درستی است و به نظر می‌رسد همکاران باید در کمیسیون‌ها در بررسی تحقیق و تفحص ها برای ارجاع دادن به صحن دقت بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام