خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رویداد «هفته فیلم و عکس گلستان» آغاز به کار کرد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 بهمن 1400 - 13:11
گرگان- رویداد «هفته فیلم و عکس گلستان» با حضور نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و اهالی فرهنگ و هنر و رسانه‌ی گلستان، آغاز شد.
گلستان،عكس،فيلم،اسلامي،فرهنگ،هنر،استان،منتظري،گرگان،ارشاد،هف ...

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، هفته فیلم و عکس گلستان» با حضور غلامرضا منتظری نماینده مردم گرگان و آق‌قلا و نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، محمد رعیت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان و جمعی از مدیران ستادی آن اداره کل و اهالی فرهنگ و هنر و رسانه گلستان به میزبانی پردیس سینمایی کاپری گرگان آغاز به کارکرد.
در ابتدای مراسم «مهدی صاحبدل» رئیس انجمن سینمای جوانان استان گلستان گفت: در پی شیوع کرونا برخی فعالیت‌ها کاهش و یا حتی تعطیل‌شده بود و خوشبختانه باتدبیر مسئولان امروز با بهبود شرایط روبه‌رو هستیم و هفته فیلم و عکس گلستان فرصتی دست داد تا میزبان اهالی فرهنگ و هنر استان باشیم.
وی در ادامه ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر، گفت: پتانسیل‌های متعددی در استان داریم اما ساخت فیلم حمایت و زیرساخت می‌خواهد که امید در آینده با حمایت مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی بتوانیم فعالیت‌های بهتر و بیشتری را تجربه کنیم.
سپس «غلامرضا منتظری» نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی، نیز ضمن گرامیداشت ولادت دخت نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر، گفت: درخشش گلستان در حوزه هنر فیلم و عکس به‌خصوص حوزه عکس در عرصه‌های ملی و بین‌المللی سند آشکاری بر قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان است و به ما این پیام را می‌دهد که این عرصه را جدی بگیریم.
وی افزود: عکس سرمایه‌گذاری بر روی چشم‌ها و پلی ارتباطی است.
همچنین هنر فیلم پا را فراتر گذاشته و علاوه بر چشم با گوش نیز ارتباط گرفته و بر ذهن اثر می‌گذراند و دستگاه‌های اجرایی مسئولیت دارند اسباب رشد و بالندگی این عرصه‌ها را فراهم کنند.
نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه ناتمام نگارخانه تالار فخرالدین اسعد گرگانی، گفت: در تلاشیم در سال ۱۴۰۱ آن را به‌عنوان یک مکان ثابت برای برپایی نمایشگاه‌های دائمی مهیای بهره‌برداری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: هر نمایشگاهی یک سفره فرهنگی است و غذای روح انسان‌ها بوده و لطافت و آرامش می‌دهد و وجود چنین فضایی آن‌هم به‌صورت دائمی لازم و ضروری است.
منتظری هفته فیلم و عکس را فرصت مغتنمی برای همه نقش‌آفرینان این عرصه برشمرد و گفت: این ظرفیت به وجود آمده فرصتی است که هنرمندان ازنظر و نگاه و رهنمون صاحب‌نظران بهره‌مند شوند.