خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش ارز دولتی در بازار آزاد به ازای واردات چوب و کاغذ

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 04 بهمن 1400 - 11:59
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران گفت: شبکه ۶ نفره‌ای به جای وارد کردن کالا، ارز دریافتی دولتی را در بازار آزاد به فروش رساندند.
گودرزي،سرهنگ،ارز،قضايي،خبرنگاران،باشگاه

در گفت‌‍‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد
باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ علی ولیپور گودرزی گفت: افرادی با ثبت چند شرکت صوری حدود ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان ارز دولتی به یورو دریافت کرده بودند تا در ازای آن کالا‌هایی نظیر چوب و کاغذ وارد کشور کنند.
به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران متهمان دستگیر و اموالشان توقیف شده است و اکنون در بازداشت موقت به سر می‌برند و مراحل قضایی پرونده آن‌ها در حال رسیدگی است.
پیشتر سرهنگ ولیپور گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از بازدید به صورت میدانی ۲۰ صرافی خبر داده بود که در این بین صرافی‌هایی که مجوز فعالیت نداشتند، پلمب شدند و در تذکری به به تمام صرافان اعلام کرد که حضور دلالان در صرافی‌ها ممنوع است و در صورت مشاهده با چنین صحنه‌ای قطعا با متخلفان برخورد شدید انتظامی و قضایی خواهد شد.
بیشتر بخوانید
انهدام شبکه مجرمانه ایجاد کننده التهاب و نوسانات کاذب در بازار ارز
انتهای پیام/