خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله نیروهای یمنی با دو موشک بالستیک به خاک امارات

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 04 بهمن 1400 - 11:47
وزارت دفاع امارات ضمن تأیید حمله موشکی نیروهای مشترک یمنی به خاک این کشور مدعی شد این دو موشک را رهگیری و منهدم و ترکش های آن در اطراف ابوظبی سقوط کرده است.
امارات،يمن،مردمي،خاك،ارتش،حمله،خبر

به گزارش مشرق، وزارت دفاع امارات متحده عربی حمله نیروهای مشترک یمنی با دو فروند موشک بالستیک را به خاک این کشور تأیید کرد.
این خبر را خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی (وام) اعلام کرد و مدعی شد پدافند هوایی این کشور ۲ موشک بالستیک شلیک شده توسط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن را رهگیری و منهدم کرده است.
در ادامه ادعاهای این وزارتخانه آمده است این حمله خسارتی در پی نداشت و بقایای موشک‌ها در اطراف ابوظبی سقوط کرد.
وزارت دفاع امارات همچنین اعلام کرد برای مقابله با هر گونه تهدید در بالاترین حالت آمادگی قرار دارد.
این در حالی است که شبکه «المسیره» بامداد امروز از هدف قرار دادن عمق خاک عربستان و امارات توسط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن خبر داد و افزود نیروهای مسلح یمن طی ساعات آتی بیانیه مهمی را در این زمینه صادر می‌کنند.
این شبکه تلویزیونی، حمله ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به عمق خاک عربستان و امارات را بزرگ و گسترده توصیف کرد.
این در حالی است که ساعاتی قبل کانال تلگرامی صابرین نیوز از وقوع چهار انفجار در ابوظبی و تعلیق پروازها به فرودگاه این شهر خبر داد.