خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکایف: اتحاد جوهره سیاست قزاقستان است

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 16:59
رئیس جمهور موقت قزاقستان با اشاره به گوناگونی اقوام این کشور اتحاد در عین تنوع را جوهره سیاست این کشور خواند.
قزاقستان،روز،كشور،وحدت،شهر،نظربايف،آلماتي،جمهور،دست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور موقت قزاقستان امروز در میدان «آبای» شهر «آلماتی» در مراسمی به مناسبت روز وحدت مردم قزاقستان شرکت و سخنرانی کرد.
وی ضمن تبریک به شهروندان این کشور بر جایگاه ویژه پایتخت جنوبی، یعنی شهر آلماتی در شکل گیری این کشور اشاره کرد.
تاکایف خطاب به ساکنان این شهر، به ویژه جوانان با بیان اینکه در محدوده شهر آلماتی ملیت‌های مختلفی زندگی می‌کنند، گفت: اتحاد در تنوع جوهره سیاست ما است.
تاکایف خاطرنشان کرد: به لطف تلاش‌های مشترک قزاقستان به موفقیت‌های بزرگی دست یافته است.
«نورسلطان نظربایف» رئیس جمهور سابق و «پیشوای ملت» قزاقستان نیز در برنامه‌های این روز در شهر «آستانه» شرکت و سخنرانی کرد.
وی ضمن تبریک به شهروندان این کشور گفت: تنها در وحدت می‌توان به موفقیت دست یافت، تنها در وحدت می‌توان کشور ساخت و تنها در وحدت می‌توان از کشور محافظت کرد.
نظربایف گفت: به لطف استقلال، قزاقستان به موفقیت‌های که امروز مشاهده می‌کنید دست یافت و به یک کشور معتبر در سطح جهان تبدیل شد.
نظربایف با بیان اینکه امروز 70 میلیون نفر در سراسر جهان سرگردان و آواره هستند گفت: خدا نکند با این روز ها مواجه شویم پس من اول وحدت و سپس برای همه رفاه، خوشبختی و امید را آرزو می‌کنم.
از سال 1996 میلادی همه ساله اقوام مختلف قزاقستان در اول می روز وحدت مردم این کشور را جشن می‌گیرند.
در این روز در همه شهرهای قزاقستان مراسم‌های مختلفی از جمله کنسرت، جشن‌های مردمی، جشنواره‌های مخصوص کودکان و بازی‌های ورزشی برگزار می‌شود.
همچنین در این روز در کتابخانه‌ها، موزه‌ها، تئاتر‌ها و دیگر موسسات فرهنگی این کشور برنامه‌های مختلف فرهنگی برگزار می‌شود.
در تاریخ 18 اکتبر سال 1995 میلادی «نورسلطان نظربایف» نخستین رئیس جمهور قزاقستان با صدور حکمی اول می در این کشور را به عنوان روز وحدت مردم قزاقستان اعلام کرد.
در دوران شوروی سابق از روز اول می به عنوان روز همبستگی کارگران تجلیل می‌شد.
در حال حاضر در قزاقستان بیش از 150 قوم زندگی می‌کنند.
انتهای پیام/ح