خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنجال امضای قرارداد آزمون با لورکوزن/ستاره ایرانی جریمه می‌شود

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 03 بهمن 1400 - 16:41
رسانه روس خبر داد ستاره ایرانی زنیت به دلیل ترک بدون اجازه اردوی زنیت برای امضای قرارداد با لورکوزن جریمه می شود.
آزمون،زنيت،سردار،ستاره،باشگاه

به گزارش مشرق، سردار آزمون ستاره ملی پوش کشورمان و عضو باشگاه زنیت شب گذشته از امضای قرارداد رسمی با بایرلورکوزن خبر داد.
سایت «چمپیونات» روسیه از قانون شکنی سردار آزمون ستاره ایرانی خبر داد و نوشت: یک منبع آگاه اعلام کرد آزمون بدون گرفتن اجازه اردوی تیم را در دبی ترک کرده و برای امضای قرارداد به آلمان رفته است.
طبق اعلام این منبع آگاه سردار آزمون با این اقدام پروتکل های بهداشتی باشگاه را زیرپا گذاشته و انتظار می رود به خاطر این اقدام از سوی باشگاه جریمه نقدی مناسبی شود.
آزمون در این فصل برای زنیت ۲۱ بازی انجام داده و ۱۰ گل به ثمر رسانده و ۴ پاس گل داده است.
ستاره ایرانی از سال ۲۰۱۹ برای زنیت بازی می کند.
او با تیم آلمانی قراردادی ۵ ساله امضا کرد و از ابتدای فصل آینده برای این تیم در بوندسلیگا به میدان می رود.