خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویدئو / وعده وزارت اقتصاد برای پرداخت وام بدون ضامن

ایسنا | اقتصادی، چند‌رسانه‌ای | یکشنبه، 03 بهمن 1400 - 15:12
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، اعلام کرد که با بخشنامه ‎وزارت اقتصاد، بانک‌های زیرمجموعه این وزارتخانه مکلف شده‌اند تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان افراد حقوق‌بگیر و مستمری‌بگیر دارای رتبه اعتباری مناسب را بدون ضامن انجام دهند. بر این اساس پرداخت تسهیلات خرد به مردم از طریق اعتبارسنجی به جای اخذ وثیقه یا ضامن انجام می‌شود. معاون وزیر اقتصاد هم می‌گوید شاغلان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران دستگاه‌های اجرایی و ... می‌توانند از شعبات بانکی که حقوق می‌گیرند، تنها با یک نامه کسر از حقوق، ۵۰ میلیون تومان وام بگیرند.
اقتصاد،ضامن،تسهيلات

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد، اعلام کرد که با بخشنامه ‎وزارت اقتصاد، بانک‌های زیرمجموعه این وزارتخانه مکلف شده‌اند تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان افراد حقوق‌بگیر و مستمری‌بگیر دارای رتبه اعتباری مناسب را بدون ضامن انجام دهند.
بر این اساس پرداخت تسهیلات خرد به مردم از طریق اعتبارسنجی به جای اخذ وثیقه یا ضامن انجام می‌شود.
معاون وزیر اقتصاد هم می‌گوید شاغلان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران دستگاه‌های اجرایی و ...
می‌توانند از شعبات بانکی که حقوق می‌گیرند، تنها با یک نامه کسر از حقوق، ۵۰ میلیون تومان وام بگیرند.