خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای عضو کودک ۷ ماهه لامردی به بیمار نیازمند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 03 بهمن 1400 - 12:47
لامرد - مدیر پیوند اعضای بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز گفت: برداشت و اهدای عضو خردسال ترین فرد مرگ مغزی در استان فارس در بیمارستان لامرد انجام شد.
مرگ،مغزي،رضايت،پيوند،شيراز،بيمار،اعضاي

سیاوش غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: اعضای بدن کودک ۷ماهه لامردی که به دلیل سانحه رانندگی بهمراه خانواده بوده دچار مرگ مغزی می شود.
وی گفت: به دلیل نامساعد بودن شرایط بیمار، قابلیت انتقال به شیراز میسر نشد که تیم پزشکی مان به مدیریت دکتر جعفری به لامرد اعزام و برداشت اعضا در بیمارستان لامرد انجام شد.
غلامی تصریح کرد: پس از کسب رضایت از خانواده، بیمار مرگ مغزی برای اهدای ارگان‌ها این عمل خداپسندانه انجام شد و عضو به شیراز انتقال داده شد.
وی افزود: این خانواده ایثارگر کبد را به کودک دوسال و دوماهه از استان گلستان اهدا کردند.
مدیر بخش پیوند اعضای بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا شیراز افزود: شرایط رضایت گیری بسیار، بسیار دشوار بود چون پدر، مادر، دوخواهر و برادر در بخش بستری بودند که پروسه بسیار سختی بود و با همکاری عمو، دایی، و از همه مهم تر پدرشان که در بالین درمان بودند رضایت را کسب کنیم.
وی گفت: هر مورد مرگ مغزی می‌تواند یک تا هشت بیمار نیازمند پیوند عضو را از مرگ نجات دهد.