خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سیل خسارات زیادی به زیرساختهای شهری و روستایی وارد کرده است

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | یکشنبه، 03 بهمن 1400 - 12:31
نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی خواستار تامین خسارات وارده به اراضی کشاورزی، زیرساختهای شبکه آبرسانی و برق منطقه به دنبال وقوع سیل شد.
خسارات،سيل،زيرساختهاي،رستم،كشاورزي،اقدام

نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی خواستار تامین خسارات وارده به اراضی کشاورزی، زیرساختهای شبکه آبرسانی و برق منطقه به دنبال وقوع سیل شد.
به گزارش ایسنا، مجید انصاری در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس بیان کرد: در خصوص سیل در شهرستان رستم از دغدغه های استاندار و تاکید ایشان بر حضور به موقع مدیران استانی در صحنه تشکر می کنم، اما شاهد عدم اقدام مناسب در سطح ملی و فقدان پوشش رسانه ای هستیم.
وی در ادامه گفت: سیل خسارت زیادی را به مردم این شهرستان وارد کرده است و انتظار می رود وزرای کشاورزی، کشور و راه و شهرسازی هرچه سریعتر مصوبات شورای مدیریت بحران را اجرایی کرده و نسبت به جبران خسارات اقدام کند.
نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس گفت: سیل خسارات زیادی به معابر شهری، جاده ها و زیرساختهای عمرانی شهر وارد کرده است، انتظار می رود هر چه سریعتر نسبت به پرداخت خسارات وارده به اراضی کشاورزی، زیرساختهای شبکه آبرسانی شهری و روستایی و شبکه برق و همچنین راه های عشایری اقدام شود.
انتهای پیام