خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایگان شدن ۳۵ خدمت برای بانوان مشهدی به مناسبت روز زن

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 03 بهمن 1400 - 11:31
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: به مناسبت ولادت دخت پیامبر(ص) بانوان شهر مشهد میهمان مدیریت شهری مشهد هستند و بر این اساس ۳۵ خدمت شهری برای بانوان رایگان خواهد بود.
بانوان،مشهد،شهر،رضوي،رايگان،اسلامي،خراسان،شوراي،روز،زن،شهردا ...

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: به مناسبت ولادت دخت پیامبر(ص) بانوان شهر مشهد میهمان مدیریت شهری مشهد هستند و بر این اساس ۳۵ خدمت شهری برای بانوان رایگان خواهد بود.
فاطمه سلیمی در خصوص ویژه برنامه‌هایی که برای ولادت حضرت فاطمه(س) و گرامیداشت مقام زن در نظر گرفته شده، اظهار کرد: امروز به مناسبت ولادت دخت پیامبر(ص) بانوان شهر مشهد میهمان مدیریت شهری مشهد هستند.
وی افزود: بسته برنامه‌ای تحت عنوان «ملکه مهربانی» توسط شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با هماهنگی و همکاری بین‌بخشی شهرداری مشهد و سایر دستگاه‌های اجرایی استان تهیه شده است؛ مترو و اتوبوس، ثبت‌ نام و عضویت در کتابخانه‌های عمومی و بازید از اماکن تاریخی، فرهنگی و موزه‌های زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری خراسان رضوی برای بانوان شهر مشهد در روز ولادت حضرت فاطمه(س) رایگان است.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: ارائه خدمات در مراکزی همچون هتل‌ها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی زیر نظر میراث فرهنگی در خراسان رضوی روز یکشنبه با ۵۰ درصد تخفیف ارائه می‌شود.
وی تاکید کرد: فردا نیز دوچرخه‌های بایدو در هشت بوستان ویژه بانوان تجهیز و مراسم افتتاحیه آن در بوستان مادر و کودک برگزار می‌شود.
سلیمی تصریح کرد: ارائه خدمات ویژه به بانوان در آژانس‌های مسافرتی، ارائه خدمات آموزش‌های هنری رایگان به مادران در دوره نخست توسط حوزه هنری و اکران رایگان بسته فیلم‌های جشنواره عمار در روز زن از جمله اقدامات است.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به دیگر ویژه برنامه‌هایی که برای بانوان در نظر گرفته شده، گفت: ورودی رایگان بوستان‌های موضوعی برای بانوان و دختران در روز زن، برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های بانوان در بوستان ریحانه، برگزاری مراسم درختکاری در کمربند سبز با حضور زنان و برگزاری نصب پلاک درختان در یک قطعه از بوستان ریحانه به‌نام بانوان شهیده مشهد از جمله دیگر اقدامات است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد وی ادامه داد: مجوز ایجاد بازارچه صنایع دستی و تولیدی ویژه بانوان سرپرست خانوار در بوستان‌های بزرگ، غبارروبی مزار مطهر مادران شهدا، ایجاد مرکز توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی شهید سردار سلیمانی در مناطق کم‌برخوردار و کلنگ‌زنی پروژه ایجاد مرکز کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز در دستور کار است.
سلیمی در مورد ارائه خدمات به کارکنان شهرداری به مناسبت روز زن بیان کرد: انجام غربال‌گری سرطان ویژه بانوان شاغل در شهرداری و همسران کارکنان که تحت بیمه تکمیلی درمان هستند، به صورت رایگان انجام می‌شود؛ همچنین پرداخت ۱۰۰ درصدی داروهای تقویتی پرکاربرد در دوران بارداری مادران و تحت تکلف رایگان مادران دارای فرزندان سه قلو به مدت سه سال از دیگر اقداماتی است که به مناسبت روز زن انجام می‌شود.
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد اعلام کرد: اقدامات و برنامه‌ریزی‌های صورت پذیرفته توسط شورای اسلامی شهر مشهد با همکاری بین‌ بخشی شهرداری مشهد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی، حوزه هنری خراسان رضوی و اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی بوده است.
انتهای پیام