خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ستاره‌ای که متعلق به کهکشان راه شیری نیست

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 15:20
ستاره‌شناسان ستاره‌ای را در کهکشان راه شیری کشف کردند که متعلق به این کهکشان نیست.<br/>
كهكشان،شيري،ستاره،تركيبات

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، ستاره‌شناسان ستاره‌ای در کهکشان راه شیری کشف کردند که متعلق به این کهکشان نیست.
براساس گزارش «نیواطلس»، این ستاره که به اسم «J1124+4535 » نامگذاری شده است،‌ دارای ترکیبات شیمیایی غیرمشابهی نسبت به دیگر ستاره‌های کهکشان راه شیری است.
درواقع این ستاره یک مداخله‌گر میان‌کهکشانی است که ممکن است از یک کهکشان کوتوله آمده باشد.
این ستاره توسط تلسکوپ «LAMOST » و تلسکوپ سوبارو کشف و مورد بررسی قرار گرفت.
تلسکوپ LAMOST می‌تواند به ستاره‌شناسان کمک کند تا ترکیبات شیمیایی ستارگان را با بررسی طیف نور آنها تشخیص دهد.
آنان دریافتند که ستاره J1124 دارای مقدار کمی منیزیم و سطوح بالایی از یوروپیم است.
این ترکیبات شیمیایی به طور خاص در مقایسه با ترکیبات دیگر ستارگان منحصربفرد است.
گفته شده پیش از این ستاره‌هایی با این ترکیب شیمیایی کشف شده‌اند اما نه در کهکشان راه شیری بلکه در کهکشان‌های کوتوله و این موضوع نشان می‌دهد که این ستاره تازه کشف‌شده در یک کهکشان کوتوله تشکیل و بعدها توسط کهکشان راه شیری جذب شده است.
گفتنی است؛ این نوع از ادغام کهکشانی همیشه اتفاق می‌افتد و این نوع کشف نشان می‌دهد که کهکشان راه شیری در حدود 4 میلیارد سال دیگر با کهکشان آندرومدا برخورد می‌کند.
انتهای پیام/