خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رادیو سلامت برای روز مادر چه دارد؟

ایسنا | فرهنگی و هنری | شنبه، 02 بهمن 1400 - 19:53
رادیو سلامت به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) و روز مادر، ویژه برنامه "به نام مادر" را به روی آنتن می برد.
مادر،برنامه،سلامت،راديو،آنتن،سالروز

رادیو سلامت به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه(س) و روز مادر، ویژه برنامه "به نام مادر" را به روی آنتن می برد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) ویژه برنامه "به نام مادر" فردا یکشنبه، سوم بهمن ماه از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه الی ۱۱ و ۳۵ دقیقه به روی آنتن رادیو سلامت خواهد رفت.
مسعود حسنی، تهیه کننده این برنامه درباره ویژه برنامه روز مادر توضیح داد: همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه (س) ویژه برنامه "به نام مادر" یکشنبه، سوم بهمن از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح به روی آنتن خواهد رفت.
این ویژه برنامه شامل سه آیتم بوی مادرم، هدیه و زنان موفق است.
آرامش معنوی خانواده با حضور مادران، نقش مادر در سلامت بچه ها، نقش مادر در رشد عاطفی بچه ها، روابط پدر و مادر و تاثیر آن در آینده بچه ها و آرامش مادر در دوران بارداری از محورهای اصلی این برنامه است.
وی ادامه داد: همچنین دکتر مریم رامشت، روانشناس و مشاور خانواده مهمان این برنامه خواهد بود و پیرامون این موضوعات به گفت و گو خواهد پرداخت.
"به نام مادر" به تهیه کنندگی مسعود حسنی و به گویندگی سیما رستگاران یکشنبه، سوم بهمن ماه از رادیو سلامت پخش خواهد شد.
انتهای پیام