خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روستاییان آذربایجان غربی منازل خود را مقاوم سازی کنند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 02 بهمن 1400 - 17:54
مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی گفت: روستاییان نسبت به مقاوم سازی منازل خود اقدام کنند.
روستاي،مسكوني،غربي،واحد،تومان

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل بنیاد مسکن آذربایجان غربی گفت: روستاییان نسبت به مقاوم سازی منازل خود اقدام کنند.
بدلی امروز ۲ بهمن در حاشیه بازدید استاندار از روستای بزرگ آباد ارومیه در جمع مردم روستا افزود: باتوجه به اینکه استان در منطقه زلزله خیز قرار دارد، ضروری است روستاییان نسبتا به نوسازی و بازسازی منازل خود اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۴۰واحد مسکونی در روستای بزرگ آباد نیازمند مقاوم سازی هستند، یاد آور شد: دولت برای هر واحد مسکونی روستایی تسهیلات قرض الحسنه ۱۰۰میلیون تومانی و ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می کند.
بدلی با اشاره به اینکه تاکنون یک میلیارد و ۸۵۰میلیون تومان در روستای بزرگ آباد صرف اجرای عملیات طرح هادی شده است، اظهار کرد: تا سال آینده در کل روستای بزرگ آباد طرح هادی اجرا می شود که برای اتمام آن نیازمند یک میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان اعتبار هستیم.
مدیر کل بنیاد مسکن آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: تمامی واحد های مسکونی روستای بزرگ آباد ارومیه سند دار شده اند.
انتهای پیام