خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اقدامات کنترلی در روستای دهنه طارم نتیجه‌بخش بوده‌ است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 02 بهمن 1400 - 13:13
مدیر شبکه بهداشت و درمان طارم با اشاره به بروز بیماری مشترک بین تعدادی از کودکان یکی از روستاهای این شهرستان، گفت: بیماران روستای دهنه طارم مشکل خاصی ندارند و اقدامات کنترلی برای این روستا نتیجه داده‌ است.
آب،دهنه،روستاي،شهرستان،طارم،بيماران،درمان،كنترلي

ایسنا/زنجان مدیر شبکه بهداشت و درمان طارم با اشاره به بروز بیماری مشترک بین تعدادی از کودکان یکی از روستاهای این شهرستان، گفت: بیماران روستای دهنه طارم مشکل خاصی ندارند و اقدامات کنترلی برای این روستا نتیجه داده‌ است.
ارشد بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت بیماران روستای دهنه طارم، اظهار کرد: از روز ۲۶ دی‌ماه ۱۵ نفر از اهالی روستای دهنه طارم که اکثراً نیز کودکان زیر ۱۰ سال بودند، با علائم اسهال، استفراغ و شکم‌درد به بیمارستان مراجعه کردند که بیشترین علت این علائم استفاده از آب آلوده در پی بارندگی‌های اخیر بود.
وی با بیان اینکه آب روستای دهنه برای آزمایش به استان نیز ارسال شده‌ است، افزود: اقدامات کنترلی همانند شست‌وشوی مخزن ذخیره آب روستا، ضدعفونی مخزن آب، کلرزنی آب، کنترل میزان کلر باقی‌مانده، آموزش به مردم و تشدید مراقبت‌ها در روستای دهنه انجام شده‌ است.
همچنین به مراقبت و درمان از بیماران در بیمارستان نیز تاکید شده‌ است.
این مسئول با بیان اینکه با حضور فرماندار شهرستان، عوامل اداره آب و فاضلاب، محیط‌زیست و شبکه بهداشت و درمان شهرستان، بررسی‌های لازم انجام شده و اوضاع در حال کنترل است، تصریح کرد: بیماران مشکل خاصی ندارند و اکثراً در خانه هستند، اقدامات کنترلی برای این روستا نتیجه داده‌ است و منتظر جواب آزمایشات انجام شده هستیم و ممکن است این بیماری به دلایلی مانند آلودگی آب یا غذا ایجاد شود.
بهرامی ادامه داد: امروز نیز اکیپی متشکل از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان، اداره محیط‌زیست و آب و فاضلاب شهرستان، خط انتقال آب از چشمه تا مخزن را بررسی خواهند کرد.
وی با اشاره به ویروس اُمیکرون خاطرنشان کرد: در رابطه با ویروس اُمیکرون نیز بررسی‌های لازم در روستای دهنه انجام شده که از ۳۰ نفر تست برای ویروس اًمیکرون گرفته‌ایم و منتظر جواب آزمایش هستیم و این افراد در حال حاضر در قرنطینه هستند.
انتهای پیام