میزان مراجعه مبتلایان اومیکرونی در خوزستان ۲ برابر افزایش یافت
اهواز- سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: سیر مراجعه مبتلا به اومیکرون در استان نسبت به هفته قبل بیشتر از دو برابر شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین سرمست شوشتری پیش از ظهر امروز شنبه در گفتوگویی رسانهای اظهار کرد: میزان بیماران مثبت کرونایی در خوزستان سیر فزایندهای داشته و به نظر میرسد سویه اُمیکرون در استان غالب شده است.
وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته یک هزار و ۲۰۰ مراجعه کننده به مراکز بهداشتی و درمانی خوزستان گزارش شده و نباید این تعداد را آمار نهایی فرض کرد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز با اشاره به اینکه ۹۰ درصد بیماران خفیف هستند، تاکید کرد: بیشترین تاکید ما بر رعایت ایمنی و حفاظت شخصی یعنی ماسک زدن و واکسن زدن است که با رعایت آن میتوان سپر ایمنی برای خود ایجاد کنیم.
وی افزود: اگر ماسک زدن و واکسیناسیون به خوبی انجام نشود مردم در معرض بیماری قرار میگیرند چون قدرت سرایت اومیکرون چند برابر نوعهای قبلی است.
سرمست به جلوگیری از اجتماعات و محدود کردن آن بدون مختل کردن زندگی مردم تاکید کرد و گفت: برنامههایی مثل تودیع و معارفه و مراسم مذهبی باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی و یا در مکانهای دارای تهویه باشد.