خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نخستین همایش «حقوق و رسانه» در اردیبهشت ۱۴۰۱

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 02 بهمن 1400 - 11:23
معاون حقوقی و امور مجلس سازمان صداوسیما از برگزاری نخستین همایش «حقوق و رسانه» در اردیبهشت ۱۴۰۱ خبر داد.
رسانه،همايش،حقوق،عنوان،مقالات،ارديبهشت،ارائه

باشگاه خبرنگاران جوان - حسن گروسی رئیس نخستین همایش ملی «حقوق و رسانه» گفت: نخستین همایش «حقوق و رسانه» در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و مقالات ارائه شده در این همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد.
به گفته او، فرصت ارائه چکیده مقالات تا ۱۵ اسفند ماه و ارائه اصل مقالات تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۱ است.
معاون حقوقی و امور مجلس صداوسیما هدف از برگزاری نخستین همایش ملی «حقوق و رسانه» را «پرداختن به بخشی از موضوعات مغفول و در همین حال اساسی» برای رسانه‌های کشور به طور عام و رسانه ملی به طور خاص توصیف کرد.
محور‌های این همایش «حق دسترسی به اطلاعات و اخبار و الزامات آن»، «حق بر پاسخگویی در رسانه‌ها»، «مبانی و الزامات اسلامی سیاستگذاری حقوق مخاطب در رسانه»، «رسانه و تامین نظم اجتماعی»، «سواد رسانه ای» و «حق مخاطب در فضای مجازی» است.
طبق برنامه‌ریزی انجام شده، دومین همایش با عنوان اختصاصی «تنظیم گری و نظارت رسانه ای» در آذر ۱۴۰۱، همایش سوم با عنوان «آینده پژوهی حقوق و رسانه» در اردیبهشت ۱۴۰۲، همایش چهارم با عنوان «عدالت رسانه ای» در آذر ۱۴۰۲ و همایش پنجم با عنوان «رسانه و خانواده و سبک زندگی اسلامی– ایرانی» در اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می شود.
انتهای پیام/