خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجات سه کوهپیما از یخ زدگی در کوه‌های شیراز

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 02 بهمن 1400 - 10:31
رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز گفت: آتش نشانان، در عملیاتی ۱۶ ساعته سه کوهنورد را که در یخبندان کوه سرخ در دو نقطه مختلف گرفتار شده بودند، نجات دادند.
آتش،كوه،شيراز،ساعت،نشاني،سازمان،نشانان،يخبندان،قانع،عملياتي

ایسنا/فارس رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز گفت: آتش نشانان، در عملیاتی ۱۶ ساعته سه کوهنورد را که در یخبندان کوه سرخ در دو نقطه مختلف گرفتار شده بودند، نجات دادند.
محمدهادی قانع شنبه دوم بهمن در جمع خبرنگاران در خصوص عملیات نجات کوهپیمایان از میان برف و سرمای ارتفاعات کوه سرخ، گفت: روز گذشته در پی از اطلاع رسانی دو شهروند به سامانه ۱۲۵ مبنی بر ناآشنا بودن به مسیر و گم کردن راه در یخبندان، گروه نجات کوهستان مستقر در ایستگاه ۲۲ آتش نشانی شیراز ساعت ۱۶ و ۱۷ دقیقه به محل حادثه اعزام شدند.
او افزود: عملیات جستجو و دسترسی به افراد گمشده که ۲ مرد ۲۸ و ۲۶ ساله بودند، ۳ ساعت به طول انجامید و آتش نشانان موفق شدند ساعت ۱۹ به این دو فرد دسترسی پیدا کنند.
قانع ادامه داد: پس از اطمینان از سلامت جسمی این دوکوهپیما و بازگرداندن قوای جسمی آنان، از مرکز ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شیراز حادثه‌ای دیگر مبنی بر گم شدن مردی ۳۰ ساله در کوه مذکور به تیم عملیاتی اطلاع رسانی شد.
رئیس سازمان آتش نشانی شیراز با اشاره به در دسترس نبودن شخص سوم و نا آگاهی از محل وی، خاطرنشان کرد: با ملحق شدن تیم کمکی از ایستگاه ۱۷، دو کوهپیمای جوان به پناهگاه امن منتقل و جست و جو جهت نفر سوم ادامه پیدا کرد.
او گفت: آتش نشانان در شرایط بسیار سخت، در میان برف و سرمای شدید در ساعت یک بامداد به مرد ۳۰ ساله که در یک قدمی یخ زدگی قرار داشت رسیدند و با توجه به وضعیت جسمانی وی، پس از انجام اقدامات اولیه و دادن آب و غذا، مسیر خود را به پایین کوه ادامه دادند.
به گفته قانع، هر سه کوهپیما در عملیاتی ۱۶ ساعته و دشوار با توجه به تاریکی هوا و یخبندان، با همت و تلاش بی وقفه تیم تخصصی کوهستان سازمان آتش نشانی شیراز ساعت ۷:۳۰ صبح امروز به سلامت به پایین کوه انتقال داده شدند.
انتهای پیام