خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضربه جدید بر پیکره عراق قبل از بازی با ایران

مشرق | ورزشی | شنبه، 02 بهمن 1400 - 08:52
هافبک تیم ملی عراق به دلیل مصدومیت بازی با تیم ملی کشورمان را از دست داد.
جام،عراق،جهاني،بازي،ملي،تيم

به گزارش مشرق، تیم ملی فوتبال کشورمان پنجشنبه پیش رو در دور هفتم مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ملی عراق است.
عراقی ها شب گذشته در بغداد در یک بازی دوستانه به مصاف اوگاندا رفتند و در این دیدار با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسیدند.
در این بازی حسین علی هافبک کلیدی تیم ملی عراق مصدوم شد و طبق اعلام رسانه های این کشور بازی های حساس با ایران و لبنان در انتخابی جام جهانی را از دست داد.
البته این تنها خبر بد برای عراقی ها در یک هفته گذشته نبود چون بحران مصدومیت در اردوی شیرهای بین النهرین موج می زند و این سومین بازیکن مصدوم عراق پیش از دیدار با شاگردان اسکوچیچ است.
تیم ملی کشورمان اکنون با ۱۶ امتیاز صدرنشین گروه اول انتخابی جام جهانی است و در بازی با عراق تنها نیاز به برد دارد تا صعودش به جام جهانی را جشن بگیرد.