خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسدود شدن محورهای برف‌گیر استان سمنان/ کولاک شدید در جاده‌ها

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 30 دی 1400 - 21:24
سمنان- رئیس پلیس راه استان سمنان از مسدود شدن محورهای برف‌گیر استان تا اطلاع ثانوی به دلیل بارش برف و کولاک خبر داد و گفت: محور شهمیزاد-کیاسر و چشمه علی-کیاسر مسدود است.
سفر،كياسر،سمنان،محور،ابراز،استان،روز

سرهنگ تقی کبیری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه وجود کولاک شدید در محورهای برف گیر استان سمنان تأیید شده است، ابراز داشت: برای ایمنی بیشتر مسافران محور شهمیرزاد کیاسر و محور دامغان کیاسر تا اطلاع ثانوی بسته اعلام می‌شود.
وی با بیان اینکه به دلیل شرایط نامساعد جوی روز جمعه به تریلی‌ها و خودروهای سنگین اجازه تردد داده نخواهد شد، افزود: لغزندگی محورها بر اثر یخ زدگی یکی از دلایل بروز تصادفات زنجیره‌ای است لذا برای پیشگیری از حوادث تلخ این تصمیمات اتخاذ شدند.
رئیس پلیس راه استان سمنان با بیان اینکه سفر در چنین آب و هوایی اصلاً توصیه نمی‌شود، ابراز داشت: از هم وطنان انتظار می‌رود سفر خود را برای دو روز آتی به تأخیر بیندازند تا دچار مشکلات خاص در راه ماندن نشوند چنانچه حتماً الزام به سفر است باید از همراه داشتن سوخت، لباس و پتو کافی و همچنین زنجیر چرخ اطمینان حاصل کنند.