خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخبگان ایران و روسیه باید الگویی از هویت‌گرایی تعاملی و سازنده ارائه دهند

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 30 دی 1400 - 20:53
رئیس‌جمهور گفت: نخبگان ایران و روسیه، برای جلوگیری از اضمحلال در فرهنگ بیگانه، باید الگویی از هویت‌گرایی تعاملی و سازنده ارائه دهند.
رئيسي،علمي،ايران،اساتيد،مسكو،تخصصي

رئیسی در دانشگاه ملی مسکو:
باشگاه خبرنگاران جوان - حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی گفت: تجربه نشان داده است که می‌توان تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کرد.
تحریم‌های ظالمانه نه تنها مانع رشد علمی ما نشده، بلکه موجب توسعه مجلات تخصصی و افزایش شتاب در تجاری‌سازی فناوری‌ها در ایران شده است.
به گفته رئیس‌جمهور، «تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که همگی ریشه در دانشگاه‌های ایران دارند، به چندین هزار رسیده که در عین ارتقاء استانداردها، در تجاری‌سازی علوم، رشدی چشم‌گیر داشته است.»
رئیسی گفت: سهم شرکت‌های دانش‌بنیان در صادرات غیرنفتی ایران افزایش یافته و در حوزه دارو و تولید واکسن و بسیاری از حوزه‌های دیگر، به یک زیست‌بوم و چرخه‌ی تولید داخلی دست یافته‌ایم.
جامعه دانشگاهی، می‌توانند در ایجاد شبکه‌ای مستحکم از همکاری‌ها و تأمین منافع دو یا چندجانبه، موفق عمل کنند.
دستاورد‌هایی از این دست، ما را مصمم می‌سازد تا با توجه به نیاز روزافزون کشور، با سرمایه‌گذاری در زمینه نوآوری و تجاری‌سازی روابط خود را در زمینه‌های علمی و تخصصی توسعه دهیم.
همکاری در حوزه‌های علمی و فناوری برای ما یک اصل است.
این بخش دیگری از سخنان رئیس‌جمهور در جمع شورای علمی، اساتید و جمعی از دانشجویان دانشگاه ملی مسکو بود.
رئیسی گفت: جوانان و اساتید با انگیزه‌ ایرانی، به عنوان مهم‌ترین سرمایه جمهوری اسلامی ایران، آماده همکاری و مشارکت در طرح‌های مشترک فناوری و تجاری‌سازی هستند.
انتهای پیام/