خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان ثبت نام نهضت ملی مسکن برای 2 شهر باقیمانده استان خراسان جنوبی فراهم شد- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 دی 1400 - 11:13
گروه استان‌ها_ مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی از امکان ثبت نام برای متقاضیان 2 شهر باقیمانده استان خبر داد.
واحد،مسكن،طرح،استان،شهرسازي،ملي،شهر،داعي،مديركل،خراسان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، وحید داعی با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: با هماهنگی صورت گرفته با وزارت راه و شهرسازی، امکان ثبت نام برای متقاضیان 2 شهر باقیمانده استان شامل باغستان و ماژان درطرح نهضت ملی مسکن فراهم شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه سمن به آدرس saman.mrud.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی افزود: امکان ثبت نام برای 31 شهر استان فراهم شده است و با پیگیری‌های صورت گرفته متقاضیان خودمالک نیز می‌توانند برای استفاده از تسهیلات ساخت در طرح نهضت ملی مسکن به سامانه saman.mrud.ir مراجعه کنند و از تسهیلات این طرح برای ساخت واحدهای خود بهره‌مند شوند.
داعی با بیان اینکه داشتن پروانه ساختمان و سند مالکیت ملک ضروری است گفت: میزان این تسهیلات در شهر بیرجند 350 میلیون تومان و در سایر شهرهای استان 300 میلیون تومان است.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی اظهار داشت: سهمیه اولیه استان در طرح اقدام ملی مسکن 2 هزار و 450 واحد بود که پس از برداشتن ظرفیت 5 هزار و 970 نفرثبت نام کردند.
وی با بیان اینکه تاکنون تعداد 800 واحد به مرحله انعقاد قرارداد رسیده است گفت: پروانه ساختمانی 2 هزار و 703 واحد صادر شده است.داعی به شروع عملیات اجرایی 2 هزار و 823 واحد و اتمام فونداسیون 1هزار و 770 واحد اشاره کرد و گفت: 896 واحد در مرحله اجرای اسکلت، 348 واحد در مرحله سقف، 170 واحد سفتکاری و 3 واحد در مرحله نازک کاری قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی ادامه داد: تاکنون 40 هزار و 612 نفر در 29 شهر استان نیز در سامانه طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام اولیه کرده‌اند.
وی با بیان اینکه سهمیه استان در این طرح طی 4 سال 40 هزار و 449 واحد است، افزود: از این میزان 20 هزار و 675 واحد مسکن شهری و تعداد 18 هزار واحد مسکن روستایی است.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی ادامه داد: طرح آماده سازی سایت طرح اقدام ملی مسکن در شهر بیرجند با پیشرفت حدود 63 درصد در حال اجرا است.
داعی بیان کرد: قرارداد آماده سازی اراضی 50 هکتاری و 79 هکتاری طبس با شهرداری به عنوان پیمانکار مبادله شده و کار در حال اجرا است.
انتهای پیام/ 252/ی