خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارسال 11 میلیون دُز واکسن به ازبکستان در چارچوب کواکس

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 دی 1400 - 12:12
در چارچوب برنامه جهانی کواکس در 3 ماهه اول سال 2022 میلادی به ازبکستان بیش از 11 میلیون دُز واکسن علیه کرونا به طور بلاعوض ارسال می‌شود.
ازبكستان،كرونا،ارسال،واكسن،چارچوب

در چارچوب برنامه جهانی کواکس در 3 ماهه اول سال 2022 میلادی به ازبکستان بیش از 11 میلیون دُز واکسن علیه کرونا به طور بلاعوض ارسال می‌شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «منیر محمدزاده» رئیس نمایندگی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در ازبکستان اعلام کرد: در چارچوب برنامه جهانی کواکس در 3 ماهه اول سال 2022 میلادی به ازبکستان بیش از 11 میلیون دُز واکسن علیه کرونا به طور بلاعوض ارسال می‌شود.
وی گفت: ما خوشحال هستیم که در چارچوب برنامه جهانی کواکس به ازبکستان تاکنون بیش از 10 میلیون دُز واکسن علیه کرونا ارسال شده است.
ازبکستان در چارچوب برنامه جهانی کواکس واکسن‌های «آسترازنکا»، «مدرنا»، «فایزر» و «سیناواچ» دریافت کرده است.
رئیس نمایندگی صندوق کودکان سازمان ملل متحد در ازبکستان افزود: «یونیسف» به همکاری خود با ازبکستان در ارسال واکسن علیه «کووید-19» ادامه می‌دهد.
«محمدزاده» اظهار داشت: از طریق ساز و کار کواکس که در چارچوب آن «یونیسف» روند خریداری و لجستیک را مدیریت می‌کند، به 144 کشور جهان بیش از یک میلیارد دُز واکسن علیه کرونا ارسال شده است.
بر اساس گزارش بخش مطبوعاتی نمایندگی «یونیسف»، واکسن‌های که برنامه ریزی می‌شود در 3 ماهه اول سال جاری میلادی از طریق ساز و کار کواکس به ازبکستان ارسال شود، این «فایزر» و «مدرنا» است.
بر اساس آمار، تعداد مبتلایان به کرونا در ازبکستان به 208 هزار و 271 نفر رسیده است.
تاکنون در این کشور 200 هزار و 512 نفر از کرونا بهبود یافتند و هزار و 525 نفر نیز جان خود را از دست دادند.
انتهای پیام/ح