سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحویل نخستین محموله واکسن فخرا به وزارت بهداشت

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 29 دی 1400 - 11:06
مدیر کل بهداشت و درمان وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از تحویل نخستین محموله واکسن فخرا به وزارت بهداشت خبر داد.
واكسن،بهداشت،وزارت،محموله،شهيد

باشگاه خبرنگاران جوان - رضا اله‌ورن گفت: نخستین محموله واکسن «فخرا» که به نام دانشمند شهید هسته‌ای و دفاعی، شهید فخری زاده نامگذاری شده است به میزان حدود ۴۲۶ هزار دوز تحویل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.
این اولین محموله واکسن فخرا است که توسط وزارت بهداشت در سراسر کشور توزیع و در سبد واکسیناسیون عمومی، در دسترس هموطنان قرار می گیرد.
پیش‌تر نیز، احمد کریمی مدیر پروژه واکسن فخرا گفته بود «در حال مذاکره با وزارت بهداشت هستیم و این وزارتخانه قول همکاری داده است تا خرید فخرا از سوی وزارت بهداشت اتفاق بیفتد.»
واکسن ایرانی ضد کرونای فخرا ٢۶ اسفند سال گذشته با حضور وزرای دفاع و بهداشت رونمایی شد.
این واکسن پس از گذراندن موفق ۳ مرحله کارآزمایی بالینی آماده تزریق شده است.
انتهای پیام/