خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت 12 زن ازبک مظنون به افراط‌گرایی

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 دی 1400 - 10:12
نیروهای خدمات امنیت دولتی با همکاری دیگر سازمان های امنیتی ازبکستان در استان «اندیجان» 12 زن مظنون به عضویت در سازمان افراطی «حزب التحریر» را بازداشت کردند.
التحرير،افراطي،حزب،سازمان،انديجان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، نیروهای خدمات امنیت دولتی با همکاری دیگر سازمان‌‌های امنیتی ازبکستان در استان «اندیجان» 12 زن مظنون به عضویت در سازمان افراطی «حزب التحریر» را بازداشت کردند.
بر اساس گزارش رسانه‌های محلی، 12 زن عضو گروه در منزل «م.م.» مقیم استان «اندیجان» گردهم آمده و فعالیت سازمان افراطی «حزب التحریر» را تبلیغ می‌کردند.
همچنین تاکید می‌شود که «م.خ.» 49 ساله که در ترکیه به سر می‌برد، از طریق اینترنت این گروه را مدیریت کرده است.
آنها به طور منظم به منزل یکدیگر رفت و آمد کرده، ایده‌های افراط گرایی را از طریق شبکه‌های اجتماعی آموزش و تبلیغ کرده‌اند.
در حال حاضر این بازداشت شدگان تحت پیگرد قانونی قرار دارند.
سازمان افراطی «حزب التحریر» در فهرست سازمان‌های که فعالیت آنان در این کشور ممنوع اعلام شده است، قرار دارد.
انتهای پیام/ح