خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۳۹ راه روستایی مسدود و ۱۰۶ روستا در خطر/ انسداد محور توکل آباد _ یوسف آباد

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | سه شنبه، 28 دی 1400 - 18:29
استاندار کرمان گفت: ۳۳۹ راه روستایی مسدود شده و ۱۰۶ روستا در معرض خطر است.
روستا،استاندار،توكل،مسدود،كرمان،عنبرآباد

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: ۳۳۹ راه روستایی مسدود شده و ۱۰۶ روستا در معرض خطر است.
علی زینی وند شامگاه ۲۸ دی‌ماه در کنار آبنمای توکل آباد _یوسف آباد و در تماس با وزیر نیرو گفت: ۳۳۹ راه روستایی مسدود شده و ۱۰۶ روستا در معرض خطر است.
وی با بیان اینکه طبق پیش بینی های هواشناسی بارندگی ها تا سحرگاه ادامه دارد، افزود: اگر بارندگی کاهش پیدا نکند، قلعه گنج و رودبار و زهکلوت در خطر هستند.
استاندار کرمان با اشاره به تخلیه ۵ روستا عنوان کرد: امشب امکان دسترسی به مناطق سیل زده وجود ندارد.
وی با بیان اینکه حال ۶ نیروی برق و راهداری خوب است، ادامه داد: برق ۶۸ روستا قطع است.
به گزارش ایسنا، احداث آبنما روستای توکل آباد از توابع عنبرآباد بر اساس اصول فنی طراحی نشده است و استاندار دستور داد تا فروکش کردن طغیان رودخانه مسیر توکل آباد _ یوسف آباد مسدود شود.
استاندار کرمان همچنین با حضور در روستاهای اطراف شهرستان عنبرآباد به بررسی خانه‌های سیل‌زده این شهرستان و فرونشست زمین پرداخت.
انتهای پیام