خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه بارشی تازه از عصر امروز وارد استان اردبیل می‌شود- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 دی 1400 - 14:31
گروه استان‌ها - مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: طبق پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی استان، از عصر امروز سامانه بارشی دیگری وارد استان می‌شود که از هم‌استانی‌ها درخواست داریم برای مسافرت و انجام کارهای روزانه کمال احتیاط را رعایت کنند.
استان،كولاك،برف،محورهاي،اردبيل،مناطق،ادامه،توجه،زنجيرچرخ

سیاوش محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم دراردبیلاظهار داشت: با توجه به این که کولاک و بارش برف سبب سبب یخبندان و کولاک مقطعی در مناطق مختلف استان اردبیل شده بنابراین ایجاد اختلالات متعددی را نیز به دنبال داشته که طبق پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی استان، از عصر امروز سامانه بارشی دیگری وارد استان می‌شود که از هم‌استانی‌ها درخواست داریم برای مسافرت و انجام کارهای روزانه کمال احتیاط را رعایت کنند.
وی بیان کرد: پرهیز از سفرهای غیرضروری به دنبال بارش برف به هم‌استانی‌ها توصیه می‌شود تا براین اساس راهداران بتوانند با سرعت بیشتری نسبت به فعالیت خود در جاده‌ها و محورهای مواصلاتی استان اقدام کنند و طبق اعلام راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان محورهای اردبیل - سرچم، نیر - سراب و خلخال - اسالم همراه با کولاک شدید برف است.
مدیرکل هواشناسی استان اردبیل با اشاره به کاهش محسوس دمای هوای استان تا 23 درجه زیرصفر نیز ادامه داد: این سامانه بارشی و کاهش دما تا روز جمعه ادامه خواهد داشت و بارش‌های پراکنده برف در مناطق مختلف استان ادامه خواهد یافت که به همین منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی‌های حامل امری لازم و ضروری است.
محمدی افزود: صعود به ارتفاعات در روزهای اخیر نیز با توجه به شرایط ناپایدار جوی موضوعی بسیار خطرآفرین است که به دلیل وزش باد در مناطق مختلف استان همراه با کولاک در محورهای مواصلاتی استان از شهروندان درخواست می‌شود تا از سفرهای غیرضروری در جاده‌های استان جلوگیری به عمل آید.
وی تصریح کرد: مجهز کردن خودروها به زنجیرچرخ و تجهیزات زمستانی نیز از اهم مواردی است که رانندگان باید مورد توجه قرار دهند چرا که پلیس راه استان از تردد خودروهای بدون زنجیرچرخ ممانعت به عمل خواهد آورد.
انتهای پیام/142/س