سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشرف بانوی مسیحی به دین اسلام

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | چهارشنبه، 11 اردیبهشت 1398 - 11:35
بانویی مسیحی از کشور آذربایجان با حضور در دفتر حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین، امام جمعه شهرستان بندرانزلی و گفتن شهادتین به دین مبین اسلام مشرف شد و پس از تشرف نام خدیجه را برای خود انتخاب کرد.
اسلام،تشيع،مذهب،انتخاب،بندرانزلي

بانویی مسیحی از کشور آذربایجان با حضور در دفتر حجت الاسلام والمسلمین شمس الدین، امام جمعه شهرستان بندرانزلی و گفتن شهادتین به دین مبین اسلام مشرف شد و پس از تشرف نام خدیجه را برای خود انتخاب کرد.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سید عبد الجواد شمس الدین در این باره اظهار کرد: ذولفیه عیسایوا اهل کشور آذربایجان بوده که از مسیحیت به اسلام مشرف شد و مذهب تشیع را انتخاب کرد.
وی خاطرنشان کرد: این بانوی مسلمان با مطالعات و تحقیقاتی که انجام داده بوده و از روی علم و آگاهی، دین اسلام و مذهب تشیع را انتخاب کرده است و از آگاهی کامل برخوردار است.
امام جمعه شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: در دنیا، پس از شکل گیری انقلاب اسلامی، حقانیت اسلام و انقلاب علیرغم توطئه‌های دشمنان، انسان‌ها را به سمت اسلام و مذهب تشیع جذب می‌کند و امیدوار هستیم که این عزیزان زندگی شأن سرشار از خیر و برکت و سعادتمندی شود.
انتهای پیام