سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بلینکن عازم اوکراین است

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 28 دی 1400 - 14:12
رسانه های اوکراینی از برنامه سفر وزیر خارجه آمریکا به این کشور برای پنجشنبه هفته جاری خبر می دهند.
اوكراين،سفر،روسيه،آمريكا،ناتو،تنش،مسكو

به گزارش خبرگزاری مهر، وبگاه تحلیلی « ZN.ua » اوکراین به نقل از منابع آگاه، از برنامه سفر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا به کی یف برای روز پنجشنبه خبر داد.
البته هنوز اطلاعاتی از دستور کار این سفر و محورهای مورد گفتگو میان بلینکن و مقامات اوکراین در دست نیست اما این انتظار وجود دارد که سفر پیش رو حول محور تنش ها با روسیه و پیشنهادهای امنیتی مسکو متمرکز باشد.
این در حالی است که ظاهراً ریاست سازمان جاسوسی آمریکا هم چهارشنبه هفته گذشته در حالیکه نمایندگان واشنگتن و ناتو مشغول مذاکره با روسیه درباره تضمین های امنیتی بودند، سفری به اوکراین به عنوان مرکز ثقل تنش های اخیر داشته است.
آمریکا و متحدانش مدعی هستند که روسیه در تدارک حمله به اوکراین است حال آنکه مسکو با رد چنین اتهامی هشدار داده که گسترش ناتو به سمت شرق را برنمی تابد و عضویت اوکراین و گرجستان را در پیمان آتلانتیک شمالی، از خطوط قرمز خود تلقی می کند.