خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 02 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کولاک برف و یخبندان در غرب و جنوب اصفهان/دما تا ۸ درجه کاهش دارد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 دی 1400 - 13:52
اصفهان- کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از بارش پراکنده برف و باران، احتمال کولاک برف و یخبندان به ویژه در غرب، جنوب و شمال این استان خبر داد.
استان،ميليمتر،سانتيگراد،درجه،دماي،صفر،اشاره،برف

آسیه آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت سامانه سرد بارشی در سطح استان، اظهار داشت: امروز بارش پراکنده برف و باران و کولاک برف مناطق غرب، جنوب و تا حدی شمال استان را فرا می‌گیرد و در مناطق مرکزی و شرقی وزش باد به نسبت شدید تا شدید را انتظار داریم.
او با اشاره به بارندگی‌های شبانه‌روز گذشته در سطح استان، خاطرنشان کرد: بیشترین میانگین بارشی از برزک با ۲.۵ میلیمتر باران و پنج سانتیمتر برف، سمیرم و فریدونشهر یک میلیمتر، داران پنج دهم میلیمتر، خوانسار چهار دهم میلیمتر و چادگان سه دهم میلیمتر بوده است و بارش در این مناطق تا شامگاه امروز ادامه دارد.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به نفوذ توده هوای سرد به استان از روز سه‌شنبه، ابراز داشت: کاهش نسبی دما بین ۶ تا هشت درجه سانتیگراد و وقوع یخبندان در سراسر استان پیش‌بینی می‌شود که اتخاذ تدابیر لازم برای کنترل دمای گلخانه‌ها و مرغداری‌ها و مدیریت مصرف حامل‌های انرژی ضروری است.
آقایی به استقرار جوی به نسبت پایدار از فردا چهارشنبه در سطح استان اشاره کرد و گفت: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۱ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به پنج درجه سانتیگراد زیر صفر می‌رسد.
او اضافه کرد: بوئین و میاندشت با دمای ۱۷ درجه سانتیگراد زیر صفر و خوروبیابانک با دمای ۱۸ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.